星島地產討論區 • 檢視主題 - 御龍山(THE PALAZZO)

御龍山(THE PALAZZO)

各大屋苑綜合討論區

御龍山(THE PALAZZO)

文章城城 » 週一 11月 12, 2012 2:35 pm

1. 你對御龍山有何睇法及觀感 ?
2. 你覺得御龍山的價錢如何 ?
3. 御龍山有大單位2379呎 - 細單位717呎, 你會選那些呎買 ?
4. 御龍山交通如何 ? 知道有港鐵, 的士, 巴士, 小巴. 算唔算方便 ?
5. 御龍山附近一帶日常生活方便嗎 ? 經濟嗎 ?
6. 御龍山附近一帶食市選擇如何 ? 經濟嗎 ? 好食嗎 ?
7. 御龍山SELL一級景觀, 話有馬場景, 會所景, 城門河景, 山景, 九肚山景. 你看過嗎 ? 是否真是好好 ?
8. 御龍山有沒有名人, 明星等人住呀 ? 如有, 是誰 ?
9. 御龍山的管理如何 ?

請知道的回覆啦.
城城

Re: 御龍山(THE PALAZZO)

文章海道金 » 週一 11月 19, 2012 1:09 pm

御龍山景觀超正. 名副其實.
交通方便
有超市及食市. 附近銀禧有冷氣街市.
聽說御龍山是新界區樓皇, 是豪宅中的豪宅, 其會所也算最豪華最正.
大家想住豪宅必選御龍山
海道金

文章奧丁 » 週一 11月 19, 2012 1:15 pm

住得好舒服.
馬場景好開揚
交通好方便
住得好開心.
奧丁

文章山野板 » 週一 11月 19, 2012 1:19 pm

之前無想過沙田會有豪宅, 看過御龍山之後, 超高級豪華, 買了住了, 真係好好. 你住過就知有幾好.
山野板

文章亞基利司 » 週一 11月 19, 2012 1:24 pm

我經地產帶去睇御龍山, 一看便十分鍾意, 立即買了.
亞基利司

文章之駱 » 週一 11月 19, 2012 1:29 pm

我朋友住御龍山, 我住畢架山一號, 我探訪朋友, 一見御龍山就鍾情, 這處好過畢架山多多聲. 於是買入御龍山, 賣出畢架山一號.
之駱

文章御影 » 週二 11月 20, 2012 4:26 pm

真是十分好. 住一世都得
御影

文章happy_lemon » 週三 12月 05, 2012 3:27 pm

有無咁誇啊,我唔信!

之駱 寫:我朋友住御龍山, 我住畢架山一號, 我探訪朋友, 一見御龍山就鍾情, 這處好過畢架山多多聲. 於是買入御龍山, 賣出畢架山一號.
happy_lemon

文章林嶙BB » 週五 5月 03, 2013 3:08 pm

認真你就蠢蠢欲動!!!!!!!!!!!!!!!!

[

quote="happy_lemon"]有無咁誇啊,我唔信!

之駱 寫:我朋友住御龍山, 我住畢架山一號, 我探訪朋友, 一見御龍山就鍾情, 這處好過畢架山多多聲. 於是買入御龍山, 賣出畢架山一號.
[/quote]
林嶙BB

回到 新界

view
發展商頻推新春優惠,會否釋放市場購買力?

觀看相關討論